Nyheter 2007 Nyheter 2008 Nyheter 2009 Nyheter 2010 Nyheter 2011
 

2012-12-29 Vill önska alla ett Gott Nytt År, och samtidigt skickar jag grattishälsningar till Snö-kullen som fyller 3 år idag. Tänk vilket snöoväder det var den vintern när ni föddes och även när ni skulle flytta till era familjer. Hoppas ni blivit firade idag. Här hemma har vi firat Flingan med lite extra gott, det kan hon behöva nu när magen växer. Det är knappt 2 veckor kvar nu innan valparna ska komma. Ska bli så spännande.

Fick en hälsning ifrån Smörsoppens Snö-Kaos "Otto" som bor i Drammen, han har i alla fall blivit firad i dag.

Tack för bilden!

2012-12-19 Jag önskar alla valpköpare och vänner en riktigt God Jul & Gott Nytt År!
Nu börjar magarna växa på både Flingan & Våfflan, ska bli så spännande att se vad som döljer sig där inne.

2012-12-12 I dag har jag varit och gjort ultraljud på både Flingan och Våfflan, och det visade sig att båda två har valpar i magen.

  
Här är en av Våfflans & Flingans valpar, Våfflans till vänster den är ju lite mindre än Flingans eftersom hon ligger nästan 1 vecka efter Flingan.

2012-12-10 Vi hälsar "Mimmi" Jangas Hopsansaa välkommen till Smörsoppens Kennel.

I helgen var Simba-Lena och jag över till Finland och hämtade hem lilla Mimmi ifrån Jangas Kennel.
Tack Tiina för att vi fick ta med oss lilla Mimmi, vi hoppas hon ska trivas hos oss.
Mimmi kommer att bo hos farmor "Maja" SE U(u)CH Smörsoppens Mynta och matte Monica som fodervärdshund.

Mimmi verkar vara en trygg liten vovve som tog den långa resan med ro, hon skötte sig jättefint både i hytten och på restaurangen på färjan.
Bilresan hem gick också alldeles utmärkt och hon sov lugnt hela tiden.
Efter att hon bekantat sig med de andra vovvarna så var det full aktivitet och massor med bus.

Nu i veckan ska jag försöka få ultraljudstid för Flingan och Våfflan, men jag är nästan säker på att de är dräktiga.

2012-11-15 Nu är även Våfflan parad, så går allt enligt planerna kommer vi ha 2 kullar som föds i januari med leverans i mitten av mars.
Är ni intresserade så hör gärna av er, se mera under valpar.

2012-11-11 Nu äntligen har tikarna börjat löpa och Flingan är nu parad med Morris och förhoppningsvis blir det valpar runt 11 januari. Se mera under valpar.
I veckan kommer jag förhoppningsvis att para även Våfflan om allt går som det ska.

Annars har här allt flutit på i vanlig takt. SSRK:s utställning i Mjölby är avklarad och där var 52 welshar anmälda, men bara 2 Smörsoppar. Fast det skötte sig ju med bravur, Lena med NORD UCH Smörsoppens In The Woods "Alfons" blev BIM och BIS-BIM 4, och Anita & Ninas SE U(u)CH Smörsoppens Ben Nevis "Konkke" blev
2-BH, sedan har Maria med NORD UCH NO V-08 Smörsoppens Tjatte "Figge" varit i Danmark och där fick han 1 med CK i veteranklassen och fick titeln DK VV-12 (Dansk Veteranvinnare-12) Grattis till er alla.
Helgen efter Mjölby var det Växjö, dit jag tog med Flingan, 31 st welshar anmälda. Flingan fick Ecellent men inget mera, Lena hade med sig Albin som blev 3:a i chkk men utan CK.

Nu blir det inga mera utställningar i år, utan nu ska vi förhoppningsvis få gosa med valpar framöver.

2012-10-14 Mitten på oktober, hösten är här och det var länge sedan jag uppdaterade. Men tiden går fort och jag har något i görningen hela tiden.
Vi, det vill säga jag Freckles Carina och Vindhäxans Kristina har haft vår årliga vistelse på Kristinas och Jessas underbara Kungs i Sågmyra. 3 härliga dagar med solsken och några regndroppar hade vi, med svamp och lingonplockning och så våra härliga hundar. Ja, kräftor med tillbehör intogs också!

Här är den traditionella bilden på hundarna som var med på Kungs, 10 st var med i år.

Nykokta Vätternkräftor, mums vad de var goda.
Vi försökte få lite nya bilder på hundarna, men det är inte så lätt när de hela tiden finns så mycket att busa med.

Flingan stod still 2 sek, Våfflan fick vi ställa på bordet. Sedan var det full fart igen.

I sept. var det SSRK utställning i Smedjebacken, där gick det bra för de deltagande Smörsopparna, BH 3 med Cert fick Smörsoppens Björnbär "Ozzy" grattis Malin till första certet, Smörsoppens Kanel fick Excellent och vann Ukl. Smörsoppens Lingon fick Verry God och blev 3:a, och Smörsoppens Whinnie fick Excellent i Ökl. Grattis till er. Jag hade uppfödargrupp och blev 1 med HP och gruppen blev sedan BIS-3. Tack för att ni tog in min grupp.

Natten till den 11 okt. föddes Essi & Albins valpar i Finland, 7 st söta valpar, 2 hanar och 5 tikar.

Valparna kan följas i Tiinas blogg fast den är på Finska förstås.

Foto: Carina Arvidsson
I dag fick vi en ny Champion, Lena och Carina åkte till Hamar i Norge och Lena hade med sig Hannas "Alfons" SE U(u)CH DK UCH Smörsoppens In The Woods och
det gick så bra att alfons blev BH med Cert och CACIB och BIR, därmed erhöll han även det Norska championatet NO UCH och blev även NORD UCh. Grattis Lena & Hanna.

Jag har även uppdaterat sidan Halsband med lite nya sådana.

Jag väntar på att tikarna ska börja löpa, men det verkar som många tikar drar ut med att löpa i höst. Kan det bero på den dåliga sommar vi haft.
 

2012-08-26 Så har det gått en månad sedan förra uppdateringen, så nu får vi se om minnet är med mig. Annars får ni påminna mig om jag glömmer något.
Den 9 augusti fyllde min älskade Offa 10 år.

SE VCh Smörsoppens Ofelia, är pigg och alert men börjar bli lite grå om nosen.
Samma dag som Offa fyllde hade jag besök av Tiina Janka (Kennel Jangas) med familj i från Finland, hon var här och parade en av sina tikar med Albin.

"Essi" Jangas Enttententten och "Albin" Nord UCh NO UCH DK UCh SE U(u)Ch Smörsoppens Ardbeg.
Nu hoppas vi det små valpar i Finland.

Tiinas son Sebastian 18 månader blev lite trött och försökte bädda ner sig hos Offa i biabädden, Offa hade inget emot att dela säng med Sebastian.

På lördagen den 11 var det SKK:s Internationella utställning i Askersund. Jag hade uppfödargrupp med Figge, Albin, Alfons och Våfflan, 4 olika kombinationer och vi blev 2:a med HP, Alfons & Albin var med i championklassen och gick vidare till Bästa Hane, där blev Albin placerad 2:a med R-CACIB och Alfons som 3:a, Figge var med i veteranklassen och blev 3:a med CK. Jag hade med mig Våfflan och Flingan som båda gick i öppenklassen så Simba-Lena hjälpte mig att visa Flingan som drog det längsta stråt och blev 1:a och Våfflan 2:a i konkurrensen båda med Excellent men utan CK.
Helgen efter så var det SKK Int. Norrköping, där jobbade jag båda dagarna, men hade anmält Flingan eftersom Lena skulle ställa Albin. Även den här gången snubblade Albin på målsnöret och blev 2 BH- med R-CACIB, Flingan fick den här gången Verry God då domaren tyckte hon skulle äta lite mera :-)
Dagen efter Norrköping var det Eskilstuna också Internationell och lena som jagar ett sista CACIB på Albin (som verkar sitta hårt inne) så att han ska bli Internationell Champion eller som förkortningen numera heter C.I.E. Men inte heller där lyckades det utan han blev 3-BH.

Den 25 augusti fyllde SE U(u)Ch LP 1 Smörsoppens Simba 14 år, många grattiskramar till honom!


Fick en sommarhälsning i från Norge och söta "Sita" Smörsoppens Strathisla som är 4 år.

Från Norrköping och familjen Andersson kom också en hälsning ifrån "Smilla" Smörsoppens Amber som snart är 10½ år.

Har man inte tillgång till en sjö så får man väl ta poolen tycker "Sture" Smörsoppens Kardemumma.

Ett halsband som ska pryda en hund i Danmark.


Det har blivit mycket kantareller efter allt regnande i sommar, vi har nog plockat bra mycket över 100 liter, en del ligger i frysen och en del är utdelat bland vänner och bekanta.
Nu är det bara drygt en vecka kvar sedan åker Carina och jag med alla hundar och hälsar på Christina Anjou på Kungs i Dalarna. Det ska bli så härligt.

2012-07-29 Dags för lite uppdateringar, först och främst ett försenat grattis till Whiskey kullen som fyllde 4 år den 20 juli, skickade grattishälsningar till de flesta genom facebook på födelsedagen, men alla har ju inte det. Här har vi också firat födelsedagar så det har gått i ett. Både jag och min mamma har fyllt år och i går hade vi 80-års kalas för mamma. Själv fick jag fina nya trim saxar av mina tjejer i födelsedagspresent.

Oj, vad fina hundarna ska bli nu och vad lätt det ska gå att klippa.
Förra helgen var Simba-Lena i Köping och ställde sin dotters hund SE U(u)CH DK UCH Smörsoppens In the Woods "Alfons" och de blev BH med CACIB och BIR. Grattis Lena & Hanna.

Snygga Alfons och Lena i Köping.

I går var det dags för SKK utställningen i Ransäter, där var Lena med "Albin" Nord UCH SE U(u)CH DK UCH NO UCH Smörsoppens Ardbeg som blev 3-BH med R-CACIB, Maria med "Figge" Nord UCH SE U(u)CH NO UCH DK UCH NV-08 Smörsoppens Tjatte debuterade i veteranklassen och fick Excellent.
Smörsoppens Whinnie "Whinnie" med matte Lena Holm var med i öppen klassen, jag är inte säker men tror hon fick Very Good, Lena hade även med Whinnies dotter "Wilda" Smörsoppens Lingon som fick Excellent, Malin Johansson ställde sin "Ozzy" Smörsoppens Björnbär som vann juniorklassen eller om han ställdes i unghundsklassen med Excellent och CK, han blev oplacerad i BH men fick R-Certet.

Jag hade även en uppfödargrupp med som Simba-Lena var snäll och tog hand om när inte jag var där. Gruppen kom 2:a med HP.
Grattis till er alla och grattis också till Helena och Anna-Carin som blev BIR & CACIM med Hot Spice Son of A Rebell
 och , Tove till BIM CERT & CACIB med Amica Adara.

Hade glömt bort SSRK Rottneros som var i början av juli, där var Lena Holm med Smörsoppens Whinnie och då fick hon Excellent och placering 2 i ökk.

Nu får vi ladda till SKK Askersund den 11 aug. då ska äntligen jag få åka på utställning också :-)


2012-07-03 I helgen var Simba-Lena i Bornholm och ställde ut Albin, det gjorde hon så bra så han blev BIM och fick Cert, CACIB och blev därmed Dansk Champion och kan nu lägga till titeln Nordisk Utställningschampion. Grattis Lena vad du är bra, och vilken tur att Kjell var med!

NORD UCH SE U(u)CH NO UCH DK UCH Smörsoppens Ardbeg "Albin"

2012-06-29 I dag fyller blom-kullen 8 år och i morgon knattarna 8 år. Skickar ett jättestort grattis till er, tänk att ni redan är veteraner.

Här är ni båda kullarna tillsammans, nästan leveransklara!

Det här är Elsa "Smörsoppens Rosenmalva" som säkert väntar sig något godis av matte Sanna på sin 8-årsdag.

Det lönar sig att göra en efterlysningar, jag har fått några sommarhälsningar och lite bilder. Det är så roligt att höra vad ni har för er under sommaren.

London "Smörsoppens Agneta" har tillsammans med matte Margareta debuterat på officiell agilitytävling och kom på 23 plats av 81 startande i agilityklassen, det var bra gjort på första tävlingen. Hoppas det kommer flera rapporter från era tävlingar.


En somrig bild på Nicke "Smörsoppens Rob-Roy" som vaktar sommarstugen i Dala-Järna.

När Dumle var här på trimning tyckte matte att han skulle ha ett nytt halsband, och så fick det bli!

Marinblått band och blå text, stjärna på tyckte husse det skulle vara.

Här har vi haft en lite orolig vecka, för stackars Flingan blev huggormsbiten i söndags och hamnade på Valla Djursjukhus i Linköping.

Dumma orm som bet Flingan i läppen, här efter att hon kommit hem i från Valla och fortfarande svullen. Det har tagit några dagar för henne att återhämta sig, hon har varit väldigt trött och slö. Men i går (torsdag) vände det och hon har blivit piggare och piggare. Hon ska nu ta det lugnt i en månad så ska vi tillbaka och ta prover för att se att inte hjärta, njurar och lever blivit påverkade.
 

2012-06-20 I går kväll kom en fin bild på Kajsa "Smörsoppens Mångudinna" som firar sin 10 åriga födelsedag med tårta.

Smaskigt!
Fick en bild på Dumle "Smörsoppens Blåbär" som sköter kontoret när husse lämnar rummet.

Vet ju inte om räkenskaperna blir så bra, men koncentrationen verkar det inte vara något fel på.
Hittade en bild i min telefon som jag fick för länge sedan, men som är somrig och fin.

Det är Elsa "Smörsoppens Snödroppe" och husse Oskar som är ute och paddlar! Elsa har nyss fått en ny 2-bent familjemedlem vid namn Julian. Grattis Cissi och Oskar!

Fångar ni era Smörsoppar på fina och roliga bilder i sommar så maila dem gärna till mig.

2012-06-16 Oj, nästan en månad sedan jag uppdaterade, har fått lite gliringar :-) men det har inte hänt så mycket här. Jo, det har ju varit SKK Norrköping 2 juni förstås. Jag jobbade som ringsekreterare utan röst så jag var skrivande, men Simba-Lena var där och ställde Albin som placerade sig som 2-BH Grattis, Lena visade också lilla Flingan, men eftersom hon gick som nakenhund fick hon nöja sig med Very Good. AnnaKarin ställde också sin Melker "Smörsoppens Hjortron" och han fick Good, Melker tycker det är så roligt att han har svårt att vara på sina 4 ben, så nu är det träning för ekipaget som gäller så han lär sig att springa fint.

Är det några av er Smörsoppar som är ute och tävlar, så måste ni skicka ett mail till mig så jag kan rapportera om det på hemsidan.

Fick en så fin bild på Smörsoppens Kanel "Agnes" av Britt som en proffsfotograf tog efter de varit på utställningen.

Visst är hon söt!
Britt beställde ett halsband till Agnes för att hon skötte sig så bra, och så här ser det ut.

Agnes kallas också för prinsessan så naturligtvis skulle det vara en guldkrona på halsbandet.

Den 19 juni fyller Mån-kullen 10 år och jag vill passa på att gratulera er nu, några av er har tyvärr fått lämna oss i förtid.

Tänk vad tiden går fort. Så här små och söta var ni och nu börjar ni få lite gråa hår!

2012-05-17 Det tog några dagar för Våfflan att komma tillbaka till sitt vanliga jag. Men nu så är hon lika sprallig och lekfull som vanligt och det känns skönt. Det blev inget problem med mjölken heller.
Den 4 maj fyllde Caffe-kullen 5 år, jag hade inte glömt bort er men har varit lite dålig på att uppdatera, så här kommer ett grattis i efterskott.

Britt med Smörsoppens Kanel "Agnes" har varit i Avesta på inoff. utställning och där fick hon HP och blev BIR, grattis till er. Nu får ni satsa på en officiell.

Jag hade anmält Flingan till SKK Lidköping som var 6 maj, jag var i valet och kvalet om jag skulle åka då hon börjat fälla. Men jag kände att jag behövde komma ut lite så jag åkte ändå, det var ju första gången som Flingan skulle ställas i öppenklass så det var ju lite roligt att testa. Det var 27 welshar anmälda och Flingan fick Excellent med påpekande i kritiken att hon inte var i topp päls men för övrigt fick hon bra kritik.

I dag den 17:e maj är det inte bara Norges nationaldag utan musikal-kullen fyller 6 år Grattis, grattis. Ni blir säkert firade ordentligt. Tomas och jag ska också fira för vi har bröllopsdag :-)

Jag har uppdaterat halsbandssidan med lite nya halsband som jag sytt, gå gärna in och kika på dem.

2012-05-02 I bland är livet som uppfödare väldigt tungt, just nu känns det så då vi var tvungna att ta bort Våfflans valp på valborgsmässaftonen eftersom den hade  problem med andningen. Stackars Våfflan som letar efter sin lilla valp och tittar på mig med sina bruna ögon och undrar vart den tagit vägen. Hoppas hon snart blir sitt vanliga pigga glada jag och att hon så småningom får nya valpar att ta hand om!

2012-04-29 I dag är Våfflans valp 1 vecka, det är tyst och lugnt i valplådan och Våfflan sköter om honom efter bästa förmåga.

Han växer och har ökat till 580 gram

2012-04-24 Då har Våfflan valpat och det blev ju inte riktigt som vi tänkt! Söndagen den 22 april började Våfflan visa att det var dags för valparna att komma. Allt gick väldigt fort, kl. 11.00 kom det en liten kille som bara vägde 158 gr, var väldigt medtagen men han piggnade till. Sedan 13.34 kom det en kille till som var pigg och diade redan innan han var avnavlad, han vägde 253 gr. Sedan väntade och väntade vi, men Våfflan visade inte som det skulle komma någon mera. Vi hade ju sett minst 5 på ultraljudet, men vet ju att de inte är riktigt tillförlitliga och foster kan resorberas när man gör ultraljud så tidigt.

Här är båda valparna nyfödda, ni ser vilken skillnad på storlek.
Den lilla killen lade av att dia, han orkade inte att suga och jag fick honom inte att ta juvret. Vi försökte att ge honom lite ersättning under natten, men han piggade inte på sig. Så i går packade jag in Våfflan och valparna och åkte till veterinären med dem. Den lilla var uttorkad och så svag att vi lät honom få somna in.
Våfflan kollades av så allt var ok och inget kvar i magen på henne. Så nu har hon bara en valp att pyssla om, och det gör hon med bravur. Han får gå under namnet Klas så länge.
 
Här är han nyfödd och ännu inte riktigt torr, vikt 253 gr.
 
I dag 2 dagar gammal väger han 310 gr. så han har ökat bra, nu håller jag tummarna för att allt ska gå bra med honom.

Man blir både ledsen och besviken när något sådant här händer och naturligtvis undrar jag vad beror det på. Så finns det någon som är specialist på dräktighet och valpning så får ni gärna höra av er.
Det är ju tråkigt för alla valpköpare som jag haft kontakt med och som väntat på en liten valp också. Men jag hoppas att de ska hitta någon liten valp hos någon annan uppfödare.

2012-04-20 Här kommer en liten uppdatering om Våfflan för att lugna er som väntar med spänning! Våfflan tar det med ro och håller oss alla i spänd förväntan. Vi parade ju torsdag, fredag och söndag så valparna kan ju vänta ett tag innan de tittar ut.

Våfflan har i alla fall inspekterat och godkänt valplådan. Här bäddar hon lite med en nyfiken Flingan som undrar vad hon sysslar med.
Titta på Våfflans blick! Det räckte med att hon tittade på Flingan så backade hon ur lådan, för den talade om för Flingan "det här är min låda".

Jag har ju haft en kull som fyllt 4 år och inte grattat er, så ett försenat grattis till tablettask-kullen som fyllde 14 april.

"Jerry" Smörsoppens Fruxo fick ett nytt halsband av husse & matte på 4-årsdagen.

Jag har uppdaterat sidan med halsband med lite nysydda.

Glöm inte slänga en kik på min syblogg också, så ni ser vad jag sysslar med.
 

2012-04-10 I dag fyller gladiatorkullen 10 år, jag skickar grattiskramar till er. Ett par stycken i kullen har tyvärr fått lämna oss, men de andra hoppas jag mår bra.

Fick ett fint kort i från Christina på "Gittan" Smörsoppens Indra 10 år idag. Vad fint hon har behållit sin färg, inte mycket grånad alls.

Höftledsresultaten har kommit ifrån SKK på hundarna som vi röntgade på valpträffen. Alla var fria på sina höfter och jag är så glad och tror att alla hussar och mattar till hundarna också är glada. Resultaten är införda på kullsidan.


Fick kort på en söt nytrimmad "Agnes" Smörsoppens Kanel av matte Britt.

Jag ska passa på att fira Polarn & Pyret som fyller 9 år den 13 april. Pyrets matte om du läser det här kan du väl skicka ett mail, var ett tag sedan jag hörde något ifrån er.

Nu är det snart dags att plocka fram valplådan till Våfflan, hon har börjat leta bo så hon funderar väl på vart hon ska lägga sina valpar. Hon bäddar både i och under våra sängar och vill gärna gräva ute också. Så det är väl bäst att visa henne var de ska vara någonstans och hoppas hon godtar det. Bara ca 10 dagar kvar!

2012-03-31 Först ett försenat grattis till Kakullen, det vill säga, min Våffla, Maräng, Biskvie, Vaniljhjärta, Muffins och Brownie som fyllde 3 år den 27 mars. Här firade vi Våfflan inte med våfflor den här gången utan det blev pannkakor, lika gott det tyckte Våfflan, hoppas ni andra fick något gott också på er födelsedag.

I går hade vi 1-års träff och Hd-röntgen med Bär-kullen och 2 ifrån Kryddorna, Kanel och Kardemumma. Vi samlades som vanlig vid Sörgårdskliniken för höftledsröntgen och vaccinering.

Här är Bär -kullen, från vänster, Björnbär "Ozziy" med Malin, Blåbär "Dumle" och Susanne, Hjortron "Melker" och AnnaKarin, Lingon "Wilda" och Lena, mamma Dalwhinnie "Whinnie" med Jörgen och Tranbär "Saga" med matte Maria. Saknas gör Smultron "Vikki" som bor i Norge.

Här är Kardemumma "Sture" och Amanda, mamma Mynta "Maja" med Monica och Kanel "Agnes" med matte Britt. Här saknas Strössel "Smulan" som var i fjällen och åkte skidor.
Efter att vi fått hundarna röntgade och vaccinerade hos Ritva åkte till Motala Brukshundklubb där hundarna fick leka av sig lite.

De var ju inte samma fart i dem som vanlig då sederingen fortfarande satt kvar i kroppen på dem, men lite bus blev det allt ändå.
 
Efter bus och rastning blev det lite välbehövlig förtäring för de 2-benta, medans de flesta av hundarna tog det lugnt.
Tack alla underbara hussar, mattar, lillhussar och lillmattar för att ni kom. Nu håller vi tummarna för att SKK tycker lika om plåtarna som vi.

Passar på att skicka gratulationer till Drink-kullen som i morgon den 1:a april fyller 7 år! Fattar inte vart tiden tar vägen! Men stort grattis till Eros, Nicke, Vilma & Nellie.
Samtidigt går ju tankarna till min Wilda som också tillhörde kullen.

Har fått hem en ny färg på band till halsband 38 mm brett gult band. Det är inte självlysande men syns väldigt bra i mörker ändå. Det är samma färg på bandet som det är på de gula räddningsvästarna.

Här finns flera modeller av halsband.

Nu önskar jag alla en Glad Påsk!

2012-03-23 I dag har vi 2 kullar som fyller år och ska grattas! Sol-barnen fyller hela 9 år, förstår inte vart åren tar vägen?  Och så har vi Bär-kullen som fyller 1 år idag.
Grattis till er allesamans!
Jag hoppas att ni alla blir firade idag, kanske det blir något extra smaskigt att äta också.
 

2012-03-16 I dag har jag varit och gjort ultraljud på Våfflan, visst fanns det en hel hög med små pickande hjärtan där inne i magen på henne. Så om ca 5 veckor får vi se vad och hur många det är!

Här är ultraljudsbilden på en valp, inte så lätt att se vad det är för krumelur där inne.

2012-03-07 Måste bara visa vad fin Häxa blev i sitt halsband och tjänstetäcke jag sytt.

Finaste Häxa är modell!

2012-03-02 Här kommer ett lite försenat grattis till Sjösala-vals-kullen som fyllde 6 år den 22 februari, hoppas era familjer firade er. Jag hade inte alls glömt bort er men hann inte med uppdatering då jag hade sportlov med Tuva.
Men fick ett fint kort på "Lisa" SE VCH Smörsoppens Gullviva som väntar på att få äta sin tårta!

Tror inte Lisa fick äta upp hela tårtan själv, men jag hade gärna tagit en bit om det inte varit så långt! Tack Perra & Lillemor för bilden:

I dag är det födelsedag igen och nu är det små kryddorna som fyller 1 år. Så stort GRATTIS till "Sture", "Smulan" & "Agnes" på er födelsedag.

Här ligger "Sture" Smörsoppens Kardemumma och bara väntar på att få äta pannkakstårta! Måste matte ta så lång tid på sig innan det är varsegod?

Valpträff för årets 1-åringar är inplanerad till 30 mars, utskick har gjorts till er via mail. Är det någon som inte fått det så hör av er.

2012-02-17 Nu är Våfflan parad med Alfons och går allt som beräknat blir det valpar runt 19 april. Se mera under valpar.

 2012-02-15 Ett stort GRATTIS till Lena som åkte till Danmark i helgen och ställde sina pojkar och längsta stråt drog "Alfons" som blev 3-BH och fick Certet och numera kan lägga till det Danska Championatet i sin titel.

SE U(u)CH DK UCH Smörsoppens In The Woods

Jag har gjort en egen sida för mina hundhalsband som jag syr.

2012-02-09 I dag skickar jag grattishälsningar till TV-serie kullen när ni fyller 12 år. Hoppas ni blir firade med något smaskigt!
Vet att någon inte finns med oss längre, men flera av er har jag fått meddelande ifrån att ni mår bra!

Här är ni alla 9, ett glatt gäng och fulla av bus.

Fick fina nytagna bilder på Sabrina, tack Christina.
 

2012-01-12 Nu har jag städat bort julen i från hemsidan. Och önskar alla en god fortsättning! På förstasidan är en bild av Flingan och Tuva som då var 2 år, nu är hon stora tjejen och har fyllt 3. Jag passar på att skicka grattishälsningar redan nu till ABBA-kullen som fyller 2 år den 16 januari eftersom jag inte kommer ha någon möjlighet att uppdatera hemsidan då. Men hoppas att era hussar och mattar firar er ordentligt.
Nu väntar jag bara på att Våfflan ska börja löpa, börjar bli lite smått valpsugen.